Årets juleutfordring

13.12.2021

I år har vi fått oss et drivhus, noe vi gledet oss kjempe masse til. Med engang drivhuset kom på plass sa jeg at her vil jeg pynte et ekte grantre. Samboeren sa at det var jo en kjempe idè, meeeeeeen han sa at da må jeg pynte den i naturtema. Må innrømme at jeg tenkte at det vil jo aldri gå bra, men jeg elsker å bli utfordret. 

Målet var å pynte ferdig treet før 1. desember. Det gikk jo ikke etter planen kan man si. Alle som har besøkt, bodd eller bor i Rogaland har erfart at været kan være "festlig", så vi hadde knuste ruter i drivhuset og pyntingen var dermed forsinket. Men nå har jeg gleden av å vise hvordan slutt resultatet ser ut. Så håper jeg at dere blir inspirert og kanskje gjøre dette neste år? I så fall tagg meg gjerne for jeg har kjempe lyst å se hvordan det ble. 

Om du lurer hvordan jeg tørker appelsiner, så har jeg skrevet et innlegg om det. Besøk gjerne https://www.juliheimen.no/l/diy-juleynt-av-torkede-appelsinskiver/ :) . Ønsker du allikevel å vite hvordan jeg bleker kongler klikk på denne linken https://www.juliheimen.no/l/blek-konglene-selv/

  Ønsker dere en riktig god førjulstid.