Hvordan ble jul i heimen til?

01.11.2021

I det siste har jul i heimen fått mange nye kunder og følgere på sosiale medier, så jeg tenkte å introdusere meg selv på nytt. Mitt navn er Jelena og jeg over middels glad i jul. Folk flest kommer i julestemning i desember, mens jeg planlegger jul allerede i august. Det vel unødvendig å si at jeg elsker å pynte til jul. Jeg er ikke en profesjonell designer, men kan kanskje si at jeg kan ting og to om ulike interiør strategier. 

Fordi jeg er klar over at julen kan se ut på så mange forskjellige måter, men de fleste vil sikkert pynte litt. Man vet kanskje hvordan man vil ha det og hvilke fargekode en har lyst å bruke, men vet ikke hvordan få det til. Jeg brenner for julepynten som er unik og annerledes og kanskje ikke finnes i andre butikker. Samtidig er jeg klar over at ikke alle har mulighet å kjøpe ting, og har derfor bestemt meg å drive både julebutikk og juleblogg hvor du kan komme i julestemning året rundt. 

Mitt ønske er å inspirere deg, og å gi deg råd og veiledning om hvordan du kan pynte til jul uansett om du er glad i tradisjonell, moderne eller kreativ jul.

Samtidig har jeg en ambisjon om å tilby julepynt av god kvalitet i alle prisklasser til deg som liker å feire jul og som liker å skape så mye julestemning som mulig. Jeg håper virkelig at du vil trives her, og at du finner noe du liker her på jul i heimen. Under ser du noen bilder av juledekorasjoner for 2020 i vårt hjem.