Vegg dekor til jul

03.10.2022

Jeg blir ofte spurt om jeg har tips til veggdekorasjoner som ikke koster mye, men holder seg fine hele året. Det er mye en kan lage, men jeg funnet at tidløs julepynt en kan bruke i flere rom og som ikke kreve mye oppbevaringsplass varer lengst. På soverommet vårt har vi to ganske breie nattbord og jeg har alltid følt at vi mangler noe på veggen bak nattbordet. Det manglet noe på en måte der, og her vil jeg vise dere hvordan det ser ut uten noe pynt og hvordan det ble pyntet i fjor. 

Etter mye tenkning falt valget mitt på å lage to store juleplakater.  Jeg kjøpte bilderammer på Rusta og plakater med julebilder fra siden som i daværende stund hadde salg.   

Og slik ser det ut på soverommet nå ! Jeg ble sååååå fornøyd med resultatet. Soverommet vårt fikk en koselig julestemning og jeg blir glad bare av å se på bildene.  Det som og er av og til lurt å tenke på om du kan bruke noe av dekorasjonene året rundt. Jeg har bestilt to plakater til som jeg bytter ut når julen er over. På den måten vil jeg ha veggpynt hele året. 

Del gjerne dette innlegget med andre og skriv gjerne i kommentarfeltet om du har laget eller skal lage noe lignende.